Bară de balet de 150 cm cu consolă de perete - Set Premium

5.0/5opinii despre produs (3)
Suprafața
Tipul de lemn
Fag
 
Frasin
+37.48 lei
Stejar
+82.47 lei
729.71 lei Prețul pentru 1 set
cu TVA
durata de furnizare: Până la 7 zile

descriere (ID: 37)
opinii despre produs (3)
Pune o întrebare
FAQ
Bară gata de montat acasă
Orice persoană care tratează cu seriozitate lecțiile de balet ar dori să poată să se antreneze acasă în condiții optime. Pentru acest lucru este necesară o bară de balet proprie. O bară, care nu diferă cu nimic celor dintr-un studiou de balet. Această bară de 150 cm este livrată gata de montaj și este ideală pentru montarea pe perete, de exemplu în sala de forță.
Bara este realizată din stejar local de înaltă calitate. Acest tip de lemn este cunoscut ca fiind extrem de rezistent la fisuri, și în același timp este caracterizat printr-o mare flexibilitate. În plus, suprafața este plăcut netedă. Bara este ușor rotunjită la ambele capete. Acest lucru contribuie la aspectul estetic și previne leziunile.
Montarea în siguranță pe perete se face cu ajutorul a două mânere moderne de perete. Prin intermediul unui manșon închis, ele asigură o fixare sigură a barei. Bara și consolele sunt aliniate. Manerele extrem de stabile sunt fabricate din oțel inoxidabil cu o suprafață lucioasă foarte strălucitoare. Ele sunt fixate la fiecare perete cu ajutorul diblurilor și șuruburilor atașate.
Caracteristici
- Bara din stejar
- Lungimea 150 cm
- diametrul 43 mm
- Capete teșite cu profil rotund
- 2 Mânere de perete din oțel inoxidabil lustruit
- Mânerul închis al barei cu conexiune în șuruburi din partea inferioară
- Długość zewnętrzna 12 cm
Furnizarea împeună cu materialul de montaj

    Clienții care comandă acest produs au mai comandat::